STAVILA JE CRVENI LUK NA VRAT I PRESPAVALA: Kad se probudila nije mogla da vjeruje


 

Štitna žlijezda boluje kod osoba koje snažno proživljavaju šta im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraki sa osjećajem duboke povrijeđenosti i ogorčenja

Ruski ljekar dr. Igora Knjazkina iz Sankt Petersburga preporučuje lijek u lečenju štitne žlezde. (Tekst se nastavlja ispod)

Uveče, prije odlaska u krevet, uzmite glavicu crvenog luka i presijecite je na dve polovine, tako da sok curi iz njih.

Kako se vrši masiranje vrata?

Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitne žlijezde jednom polovinom, prvo jedan režanj, pa onda drugi. Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok djeluje preko noći.

Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne žlijezde.

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problema sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će – pevati!

On kaže da štitna žlijezda i uopšte, cijeli endokrini sistem, tesno je povezan sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi. (Tekst se nastavlja ispod)

Štitna žlezda boluje kod osoba koje snažno proživljavaju šta im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraki sa osećajem duboke povrijeđenosti i ogorčenja. 

Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje da boluje. Emocije moraju biti pokretne.

Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija pjevanje. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma.