DOMAĆI LEK PROTIV ZAKRČENJA ARTERIJA, STVARANJA KAMENA I JAČANJE IMUNITETA: Ubija sve infekcije u telu


 

Ovaj prirodni lek sprečava i pojavu slobodnih radikala, koji imaju brojne negativne efekte

Predstavljamo vam odličan prirodni recept za lečenje i prevenciju zakrčenja arterija.

Takođe, dobar je za regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima. (Tekst se nastavlja ispod)

Ovaj prirodni lek sprečava pojavu slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.


Potrebni sastojci:

  • 4 cele veće glavice belog luka
  • 4 limuna sa korom
  • manji koren đumbira ( 3-4cm)
  • 2 litre čiste vode

Priprema: 

Limun dobro operite pa ga isecite na komadiće.

Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan, onda ga tretirajte mešavinom sirćeta i vode. 

Oljuštite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender.

Od toga, pomoću blendera napravite jednoličnu masu. Tako izmiksanu smesu sipajte u metalnu posudu, prelijte sa dve litre vode i zagrejte sve uz mešanje do tačke ključanja.

Tik pre nego što smesa proključa, isključite ringlu i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i sipajte u staklene boce.

Ovaj lekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.

Koliko traje period lečenja?

Period lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jedne nedelje, nakon čega možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu.

Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajnu regeneraciju tela. (Tekst se nastavlja ispod)

Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.

Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutrališe miris belog luka. Pre svakog konzumiranja protresite bocu sa ovim domaćim lekom kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom.