U SOBU JE STAVIO ČAŠU VODE I SOLI: Ono što se nakon toga dogodilo je NEVJEROVATNO

 


Nema boljeg mjesta za opuštanje i miran boravak od naše kuće. Ovo je oaza mira, gdje ćemo isprazniti stres koji smo imali. Da li učimo, ili radimo drugu aktivnost, kada dođemo kući, želimo da se odmorimo. Ali ponekad nas dom čini umornim.

U mnogim slučajevima, to je zbog loših vibracija i energije u njemu. Neki možda ne vjeruju, ali loša energija snažno utiče na naše živote. Od ovoga zavisi naša osjećanja, emocije i misli? (Tekst se nastavlja ispod)

Dom je mjesto gde se negativna energija može akumulirati, utičući na naš odnos sa porodicom. Bilo da je komšija koja nas posjeti ili prijatelja kojeg pozovemo kući može biti nosilac loših vibracija.

Čim ova energija dođe u vašu kuću, ona će ostati tamo dok ne učinite nešto da biste je izvukli. Dok je ne eliminišete, možete imati mnogo sukoba i nesporazuma sa porodicom.

Zato želimo da vam pokažemo jednostavan način da se borimo protiv loših vibracija. Evo metode koja će vratiti mir u vaš dom. Obratite pažnju na ono što ćete morati učiniti danas.

Ono što će nam trebati:

– Bijelo sirće (1 bočica)

– Morska so (1 kašika)

– Transparentna staklena vaza (1 jedinica)

– Voda

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da sipate sirće i malo vode u čašu. Zatim dodajte morsku sol i stavite na najfrekventnije mjesto u kući. (Tekst se nastavlja ispod)

Zapamtite da čaša mora ostati skrivena od pogleda na druge. Tamo treba da ostane 24 sata. Ako so pluta u vodi, temeljito ćete oprati i ponoviti proces. Kada sol ostane na dnu, to je znak da su loše energije nestale.

Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj sobi u vašem domu. Isto tako, kada je sol ostala na dnu, proces će biti završen. Na ovaj jednostavan način ćete učiniti svoj dom mirnim.

Ne trpite više zbog negativne energije koja može doći do vašeg doma. Koristite ovu metodu danas i učinite svoj dom harmoničnim.