SPRJEČAVA INFARKT ZA 1 MINUTU: Spasonosna domaća tinktura Dr. Schulza

 


Kajenska čili paprika bila je predmet istraživanja mnogih iscjelitelja, među njima i dr. Richarda Schulza. Svi oni su bili zadivljeni ljekovitim svojstvima koja ova sorta paprike posjeduje.

Američki herbalist doktor Christopher u 35 godina karijere zahvaljujući kajenskoj paprici nikad nije izgubio pacijenta koji je doživio infarkt. On je koristio šalicu čaja od kajenske paprike (mala žličica na šalicu vode) za pacijente koji su još bili pri svijesti. Nakon 1 minute, bili su živi i sigurni. (Tekst se nastavlja ispod)

Primjer tako ljutih sorti su Habanero, African Bird, Thai Chi, jamajkanska ljuta paprika, Jalapeño, Scotch Bonet. Potražite je u većim supermarketima, orijentalnim ili bio trgovinama.

Sastav:

– prah kajenske paprike

– nekoliko svježih kajenskih papričica

– staklenka zapremnine 1 litre

– rukavice

– 50% alkohol (neki koriste votku ili jabučni ocat ako ne želite alkohol)

Priprema:

Stavite rukavice (radi ljutine iz čilija). Na dan mladog mjeseca 1/4 staklenke zapremnine 1 l ispunite prahom kajenske paprike. Prelijte s dovoljno alkohola da prekrije prah.

Izblendajte sa strane nekoliko cijelih svježih papričica s dovoljno alkohola da dobijete smjesu nalik umaku. Dodajte tu smjesu prvoj tako da napunite 3/4 staklenke. (Tekst se nastavlja ispod)

Zatim ispunite staklenku do kraja s alkoholom i zatvorite je. Protresite je što češće tokom dana. Ostavite tinkturu do idućeg punog mjeseca i zatim je procijedite kroz gazu u tamnu bocu.

Želite li super jaku tinkturu procijedite je nakon 3 mjeseca. Začepite dobro bocu i stavite na tamno i suho mjesto. Traje neograničeno.

Doziranje prema uputama dr. Schulza

Ako je osoba koja je dobila srčani udar (angina pectoris ) ili moždani udar pri svijesti dajte joj 5-10 kapi tinkture. Za 5 minuta ponovite dozu. Nastavite ponavljati tretman do željenog poboljšanja.

Ako je osoba u nesvijesti ukapajte joj ispod jezika 1-3 kapi i počnite s oživljavanjem. Nakon 5 minuta ponovite doziranje. Ponavljajte svakih 5 minuta do željenog poboljšanja.