Boris izliječio rak pluća, pa otkrio šta mu je pomoglo: Doktori nisu mogli da vjeruju

 


Borisu Krešiću iz Zagreba je prije 13 godina dijagnostikovan vrlo težak oblik karcinoma – rak pluća i rečeno mu je da neće živjeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i ljekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izliječio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u aprilu, a već do ljeta se potpuno oporavio. Kada je za par mjeseci otišao u Zagreb na kontrolu, ljekari nisu mogli da vjeruju da je još uvijek živ. (Tekst se nastavlja ispod)

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopšte nije imao zdravstvenih problema.

Zdrav i u punoj snazi, Krešić deli svoja iskustva sa ljudima iz celog sveta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od iskona se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lijekova.

Krešić nije jedini koji je posvedočio da ova zlatna gusta tečnost može da izliječi rak u potpunosti ako se ukombinuje sa začinima poput borovih iglica, đumbira ili drugih biljaka. Jedna Bosanka je izliječila rak medom i đumbirom i objavila svoj recept u nadi da će pomoći još nekome. (Tekst se nastavlja ispod)

Ona je imala rak endokrinih žlijezda i održavali su je na aparatima 20 dana. Ona je počela da koristi recept i nakon samo nekoliko dana se potpuno oporavila bez upotrebe hemoterapije, operacija ili bilo kakvih drugih lijekova.

Recept koji je ona poslala je sljedeći:

Dva veća korijena đumbira se usitne uz pomoć seckalice. Nakon toga, usitnjeni đumbir se pomiješa sa pola kilograma meda. Ova žena je takođe napomenula da med mora da bude domaći, te da ga kupujete iz provjerenih izvora.

Ovako pripremljen med se stavi u tegle i konzumira 3-4 puta na dan, jedna supena kašika. Važno je da se koristi drvena ili plastična kašika, a nikako metalna. Prvi efekti će se pojaviti već nakon 4 dana.

Pri liječenju od raka je veoma važno ostati pozitivan i ne odustajati.