Sedam dana po kašika: Diže imunitet iz mrtvih, spašava srce! (RECEPT)


Svi znamo da su med i beli luk zdravi, ali iznenadićete se šta može da učini njihova kombinacija!

Ovi poznati lekovi u narodnoj medicini svojim moćnim svojstvima leče mnoga oboljenja, pa ih sa razlogom ljudi nazivaju prirodnim antibioticima. Med i beli luk bi trebalo da postanu vaše svakodnevne namirnice, jer podižu imuni sistem iz mrtvih. (Tekst se nastavlja ispod)

Priprema

Iseckajte 2-3 čena belog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smesu da odstoji sve dok se ne sjedini. Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog leka svako jutro 7 dana uzastopno i vaš organizam će doživeti neverovatnu promenu!

Podiže imunitet: Kombinacija meda i belog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važno ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da sprečite zarazu.

Štiti srce: Ova mešavina čisti krvne sudove od masti i time sprečava srčani udar. Dokle god krv nesmetano cirkuliše vašim organizmom, srce kao organ je zaštićeno. (Tekst se nastavlja ispod)

Leči upalu grla: Med i beli luk imaju visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.

Pomaže kod dijareje: Uz pomoć ove smese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim rešićete problem retke stolice.