OTAC UZDRMAO JAVNOST, FARMACEUTI NE VJERUJU: Ovako sam izlečio sina od AUTIZMA!

 


Inženjer Skot Šumejker objavio je na internetu snimak pod naslovom “Prva godina ubrzanog oporavka deteta sa autizmom”, na kom se vidi njegov sin Joshu, star 3 godine i 2 meseca, u uznapredovalom autističnom stanju nakon niza vakcina koje sadrže živu.

Šumejker tvrdi da je Joshua nakon MMR vakcine zaboravio gomilu reči i prestao da se odaziva na svoje ime. Nije više bio zainteresovan da se igra sa igračkama, samo da ih ređa u redove. Povraćao je svakodnevno, nekad i do 3-4 puta,prenosi webtribune.rs. (Tekst se nastavlja ispod)

Onda je njegov otac odlučio da nešto preduzme – započeo je tretman lečenja trovanja teškim metalima i tvrdi da su se značajni rezultati mogli primetiti odmah.

Terapija helacije je strogo medicinska procedura koja podrazumijeva primenu helirajućih agenasa za uklanjanje teških metala iz organizma. 

Terapija helacije ima dugu istoriju primene u kliničkoj toksikologiji, a smatra se da se pojavila tridesetih godina prošlog veka kada je nemački hemičar Ferdinand Munc prvi put sintetisao etilendiaminotetraacetatnu kiselinu (EDTA). Ova terapija je ujedno služila i kao protivotrov za levisit, hemijsko oružje na bazi arsenika. (Tekst se nastavlja ispod)

Hemičari su otkrili da je EDTA prilično efikasna za lečenje trovanja olovom. Nakon Drugog svetskog rata, počela je da se primjenjuje za lečenje radnika koji su farbali brodove farbama na bazi olova.

Skot Šumejker je o izlečenju svog sina rekao da je to najnevjerovatnija stvar koju je imao prilike da vidi i da je zato odlučio da podeli istinu sa svima onima koji nisu informisani o autizmu.