OBJAVLJENI NEVJEROVATNI PODACI: Ovaj korijen pomaže u liječenju RAKA bez štetnih posljedica!

 


Grupa kanadskih naučnika i onkologa otkrila je specifičnu biljku koja je sposobna da ubije ćelije raka na veoma zdrav način i bez ikakvih loših neželjenih efekata.

Univerzitet Windsor takođe je eksperimentisao na ovoj biljci i dokazao da maslačak zaista pomaže protiv raka i započet je jedan veoma veliki projekat kako bi se provjerili i dokazali efekti čaja maslačka protiv raka. (Tekst se nastavlja ispod)

“Otkada smo započeli ovaj projekat, uspjeli smo da izvadimo ekstrakt izvornog korijena i upotrebimo ga za mnoge vrste ljudskog raka u laboratoriji. U laboratoriji smo posmatrali njegovu efikasnost u odnosu na ćelije leukemije, karcinoma debelog crijeva i raka pankreasa i hronične mielomonocitne leukemije. Otkrili smo da korijen maslačka ima izuzetno snažan efekat na njih bez štetnih zdravih ćelija. Štaviše, studije su potvrdile efikasnost kod transplantiranih humanih ćelija raka kod miševa “, kaže Ovadje.

U vrijeme avgusta uputite se do grada, na područja daleko od prometnica i uživajte u branju. Cijelu biljku najlakše je ubrati tako da pod korijen zavučete nož i izvučete biljku s korijenom. (Tekst se nastavlja ispod)

Priprema: Uberite oko 400 žutih cvjetova maslačka. Prelijte ih s 3 litre vode i ubacite na kriške narezana 4 limuna i 4 narandže. Ostavite 24 sata. Nakon toga kroz gazu procijedite i prebacite tekućinu u lonac. Dodajte 2 kilograma šećera i, uz  miješanje, kuhajte sat i pol. Trebali biste dobiti  sirup. Zatim smanjite vatru i dobiveni  sirup prelijte u tople staklenke. Zatvorite. 

Sirup je odličan je za uklanjanje simptoma prehlade, kašlja, bronhitisa… Uzimajte ga na žličicu.