ČISTI CRIJEVA, SMANJUJE TEŽINU I REGULIŠE KISELINU: Jedite ga tri dana za redom i nećete vjerovati šta će se desiti…


Ovaj obrok čisti masti u crijevima i na taj način smanjuje težinu, a također reguliše kiselinu u želucu. Namirnice koje su potrebne svima su dostupne. (Tekst se nastavlja ispod)

SASTOJCI:

– kupus

– repa

– sargarepa/mrkva

– sok od limuna

– maslinovo ulje

Priprema i primjena:

Izribajte kupus, repu i mrkvu u razmjeri 3:1:1. Na to dodajte začinsko bilje po svom okusu (peršun, celer…). Izmiješajte povrće kako bi se oslobodio sok. Zatim dodati malo soka od limuna. Na kraju dodajte maslinovog ulja ili nekog drugog biljnog ulja po vašem izboru. Salatu nemojte soliti. 

To je to! Vaš obrok je spreman, jedite ovu salatu za večeru tri dana i vidjet ćete prve rezultate koji će vas oduševiti. (Tekst se nastavlja ispod)

1. Holesterol

Kupus je odličan izvor vlakana, koja su povezana sa nižim razinama holesterola. Kada konzumirate kupus, on „radi“ sa žučnim kiselinama u probavnom procesu u uklanjanju holesterola iz krvi.

2. Probavno zdravlje

Vlakana u kupusu su odlična za probavu, a postoje i mnoge druge hranjive tvari u kupusu koje podržavaju zdravlje želuca i crijeva. Kupus također pomaže u održavanju zdrave razine bakterija u crijevima smanjujući rast loših bakterija i rast dobrih bakterija.