Žena otkrila recept koji joj je pomogao u liječenju psorijaze (RECEPT)

 


Psorijaza je kronični kožni poremećaj koji obilježavaju crvene mrlje prekrivene bijelim ljuskicama, suha koža, svrbež i zadebljani nokti.

Ova bolest nije toliko ozbiljna da bi izazivala veće smetnje za zdravlje, nego je u prvom redu estetski problem. Uzroci psorijaze su i danas uglavnom misterij. Vjeruje se da je ona posljedica sprege gena i određenih “okidača“ iz okoline.

Ova neugodna, ali ne i fatalna kožna bolest ne mora biti bauk. Prirodna medicina nudi metode koje uvelike ublažavaju, čak i kompletno smanjuju simptome psorijaze. Tretiranje psorijaze mora početi promjenom nezdravih navika i njegom organizma iznutra i izvana. (Tekst se nastavlja ispod)

Ta se njega sastoji od čišćenja organizma, prikladne prehrane, održavanja vanjske higijene, kontrole stresa, puno sunčanja i korištenja prirodnih proizvoda protiv psorijaze. Vodite dnevnik prehrane i aktivnosti tako da kasnije možete vidjeti što vam točno pomaže.

Pogađa otprilike jedan do dva posto populacije, a najčešće se pojavljuje kod ljudi izrazito blijede kože. Može trajati tjednima ili mjesecima, a onda se povući tijekom nekog vremena. Ali, nažalost, gotovo uvijek se vraća. Dobra vijest je što se protiv ovog stanja možete boriti i na prirodan način.

Sastojci:

jedna žlica korijena od čička
3,5 dl vode (Tekst se nastavlja ispod)

Priprema:

Korijen treba kuhati u vodi oko 10 minuta.

Potrošnja:

Uvijek piti čaj svjež, odmah nakon pripreme, tri puta dnevno. Imajte na umu da vaša ishrana treba da bude što zdravija moguće, svježa i jednostavna.