ZAČIN KOJI IZBACUJE LOŠ HOLESTEROL IZ ARTERIJA: OTČEPLJUJE KRVNE SUDOVE, SPREČAVA INFARKT!

 


Bosiljak je jedna od prastarih i popularnih biljaka koji puca od lekovitih fito-nutrijenata. Ovo žbunasto godišnje bilje se specijalno uzgaja zbog svojih lekovitih listova i semenki.

Ove superzdrave biljke je lako održavati i napolju i unutra, pupoljke možete da sečete čim se pojave. Secite ispod baze lista blizu dna duge i tanke stabljike da bi vaša biljka gušće rasla i nove grančice se pojavile.

Bogat je i vitaminom A, beta karotenom, moćnim antioksidantom koji štiti ćelije koje obavijaju brojne organe, uključujući i krvne sudove od štete koju nanose slobodni radikali. To sprečava holesterol u krvi da oksiduje, što daje sprečava nastanak arteroskleroze, srčani udar i šlog. (Tekst se nastavlja ispod)

Drugi vitamini i minerali u bosiljku uključuju gvožđe, kalcijum, magnezijum, vitamin C i kalijum. Bosiljak takođe ima antibakterijska svojstva i sadrži flavonoide koji štite DNK.

Neverovatna lekovita svojstva bosiljka:

– Moćan antioksidant

– Pruža odličnu zaštitu od brojnih hemikalija koje prouzrokuju karcinogenezu

– Prirodni antibiotik

– Pročišćava krvne sudove

– Vrlo je dobar za čišćenje arterija od LDL holesterola (Tekst se nastavlja ispod)

Ovo super zdravo bilje je takođe odlično za tretiranje i prevenciju mnogih zdravstvenih problema poput glavobolje, dijareje, zatvora, kašlja, parazita, bradavica, oboljenja bubrega.