SAMO JEDNA ŠOLJICA ČAJA DNEVNO: Koristite ga i spriječite srčane bolesti i infarkte…

 


Čaj od orahovih pregradaka djeluje protiv začepljenja koronarnih arterija, srčanih bolesti i temperature. Suženje srčanih arterija često je odraz kroničnog trovanja nikotinom. (Tekst se nastavlja ispod)

Izvrstan lijek, koji se osobito preporučuje pušačima, se nalazi u običnom orahu, odnosno u pregratku između jezgre. Od tih pregradaka pripremite čaj. Navečer namočite i u vodi ostavite četiri do pet pregradaka, te ih ujutro skuhajte zajedno potopljene sa vodom kao čaj.

Popijte na prazan želudac. Najbolje bi bilo kada ne biste prestajali s konzumiranjem ovog čaja, jer doprinosi i regulaciji krvnog pritiska te olakšava bolove u prsima.

Čaj od orahovih pregradaka djeluje uspješno i protiv temperature koja je u vezi sa srčanim bolovima. Već se poslije prve šoljice čaja opaža poboljšanje. (Tekst se nastavlja ispod)

Ako su bolovi trajni, treba i dalje uzimati čaj dokle god bolovi i temperatura ne prođu, piše portal narodnilijek.com. No, u svakom slučaju se vezano za svoje zdravstvene probleme obratite i liječniku.