TREBATE SAMO 2 SASTOJKA: Kako za 3 sedmice očistiti organizam od nataloženih otrova


 

Poznato je da je za prevenciju i ozdravljenje od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i parazita.

Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40 000 litara tekućine, što dovodi do zaključka da se u trbuhu nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga i toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako da znamo da li su nam crijeva začepljena?

Činjenici da su crijeva onečišćena svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Kako da očistimo debelo crijevo?

Konzumiranje 1-3 žlice brašna od lanenog sjemena u stanju je da u roku od 3 tjedna potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore!

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivan utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju upiti i eliminirati toksine u organizmu i smanjiti nivo kolesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

– kod upalnih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta

– gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu

– bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis

– prekomjerna težina tijela, narušenost lipidnog metabolizma

Čišćenje crijeva s brašnom od lanenih sjemenki Recept:

3 tjedna umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:


1. tjedan: 1 žlica lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira


2. tjedan: 2 žlice lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefir

3. tjedan: 3 žlice lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira (Tekst se nastavlja ispod)

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana, sjeme može postati užeglo. Najbolje – svako jutro nova porcija.

Ovu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Čišćenje crijeva na ovaj način provodi se jednom godišnje.