Uzmite jaje i malo sirćeta i jedite ujutro: Izbacuje OTROV BROJ 1 iz vašeg tijela! (RECEPT)

 


Ovaj domaći lijek definitivno vrijedi probati, jer je vrlo jednostavan i lako se pravi, potpuno je bezbijedan, a uz to i jeftin.

Stručnjaci širom svijeta tvrde da je domaći recept na bazi barenog jajeta može pomoći u borbi protiv povišenog šećera u krvi. (Tekst se nastavlja ispod)

Dijabetes, veoma čest zdravtsveni problem koji utiče na ljude širom svijeta, javlja se kada pankreas prestaje s proizvodnjom insulina ili kada organizam nije u stanju da pravilno koristi insulin kojim raspolaže.

Recept:

Obariti jaje uveče i oljuštiti ga, a potom viljuškom napraviti nekoliko rupica na njemu. Staviti ga u posudu i preliti sirćetom. Ostaviti ga tako da prenoći. Ujutro se jede samo jaje, ne i ostatak sirćeta koji nije upijen. (Tekst se nastavlja ispod)

U toku jela popiti čašu mlake vode u koju se prethodno doda kašika širćeta. Poznato je da su jaja veoma hranljiva i da su odličan izvor proteina. Ovakav doručak će smanjiti apetit i doprineće osjećaju energičnosti.

Napomena: Kada koristite ovaj lijek, budite oprezni šta jedete od ostale hrane i da obavezno izbacite namirnice koje povećavaju nivo šećera u krvi (hljeb, krompir, slatkiši...)